Skidag

I slutten av januar var det skidag for 5. og 6.klasse. Etter å ha grillet pølser i skolens grillhytte og varmet opp litt i skolegården la vi avgårde med stor entusiasme. Mange motbakker møtte oss, og mens noen la i vei så snøføyken sto, var andre nær ved å gi opp både en og to ganger. Men alle kom frem, røde i kinna, varme og stolte. På skihytta gikk noen på små turer, noen hvilte litt, andre lekte "titten på hjørnet" både med og uten ski! Etter alle hadde fått en pause tok vi fatt på hjemveien. Noen gikk utrolig fort, mens andre brukte tiden godt. Selv om det tok en time og ti minutter fra den første til den siste eleven var tilbake på skolen, var det en super stemning i løypene og alle hadde virkelig en fin dag. En forelder som var med oss på turen påpekte hvor utrolig greie elevene var mot hverandre!