Åpning av nybygget

Den 15. april 2016 var den offisielle åpningen av Steinerskolen i Fredrikstads nye småklassehuset. Jublende, boblende 2-4 klassinger inntok huset "på ordentlig". Ordføreren kom og holdt tale og de som tegnet, bygde og ledet hele prosjektet også sa noen ord. Det hele begynte med en russisk vårsang "Alle fugler bygger bo" som hele skolen sang med sterk og flott stemme. Vi avsluttet med en fletteform i eurytmi til Bjørnsons "Jeg velger meg april!" ledet av Anita. Hele skolen spiste en flott konditor-kake laget av Anette og Hildegunn. Kjempegodt! Vår blad, blyglass grunnstein er fylt av blant annet gode tanker og ønsker fra hver klasse og noen blomster- og grønnsaksfrø fra vår skolehage. Det var mange kjempe fornøyde barn og voksne som fikk anledning til å oppleve varmen og samholdet som denne skolen så fint gir et bilde av! Takk for en fin innvielse!!